Het stuk ‘Wie zorgt er voor Oma?’ is een blijspel met liedjes en wordt op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober (aanvang 20.00 uur) ten uitvoering gebracht in gemeenschapshuis De Jachthoorn te St. Hubert. 

 

Het verhaal:

De vakanties zitten er voor de meesten alweer bijna op; iedereen gaat weer naar school en aan het werk. De kinderen en mantelzorgers pakken de verzorging van onze opa’s en oma’s weer op.

Wij van musicalgroep DèDieDèDoen zijn zeer benieuwd hoe het met oma Van Zon gaat nu haar twee kleinkinderen die zorg op zich hebben genomen.
De eerste berichten die ons ter ore zijn gekomen is dat er zich van alles afspeelt in Huize van Zon. Het is er een komen en gaan van duistere, maar markante figuren.

Benieuwd geworden waar de kleindochters mee bezig zijn? Kom dan op 6 of 7 oktober naar Gemeenschapshuis De Jachthoorn in St. Hubert. Aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.15 uur).
De voorverkoop van de toegangskaarten start a.s. vrijdag 25 augustus bij De Jachthoorn in St. Hubert en Albert Heijn in Mill en kosten € 8,- voor volwassenen en € 5,50 voor kinderen t/m 12 jaar (aan de kassa bij aanvang, mits nog verkrijgbaar, €8,50 resp. € 6,-).

 

 

2017Cast: 

 

 

 

 

 

Live band:

Zang 

Onder leiding van:
regisseur